— Onze tapas en tapaschotels —

Pan con tomate

€ 6,00

Pimientos de Padrón frescos con Sal Maldón

€ 6,00

Patatas Bravas con Aioli Picante

€ 6,00

Queso Manchego

€ 7,00

Stoofpotje van kikkererwten en spinazie

€ 8,50

Marokkaanse brics 

€ 8,50

Albóndigas en Salsa de Almendras: gehaktballetjes in amandelsaus

€ 9,50

Almejas con ajo, perejil y vino blanco

€ 10,50

Fritura van calamares met lichte yoghurt-dilledressing

€ 10,50

Pinchitos de Pollo (2) con Mojo Verde

€ 9,50

Jamón Serrano met Pan con Tomate

€ 14,00

Navajas a la Plancha: scheermessen van de bakplaat

€ 10,00

Chuletas de Cordero al 'Chimichurri'

lamskoteletjes (3) gemarineerd in Zuid-Amerikaanse 'Chimichurri' kruiden, met een slaatje van witte boontjes en appelkappertjes

€ 16,50

Gemengde tapaschotels om te delen 

(2 personen)

Tabla Ibérica

Koude aperitiefschotel met Spaanse 'Embutidos'/ vleeswaren (Lomo, Jamón, Fuet, Chorizo) en kazen (Queso al Trufa, Queso de Oveja Puro, Queso Picante, Manchego), fris slaatje van rucola, pijnboompitten en rucola, Pimientos de Padrón en Pan con Tomate.

€ 22,00

Jeruzalem

Vegetarische tapaschotel met huisgemaakte falafel, gebakken halloumi, fritura van aubergine en bloemkool, houmous met kruidige groenten, tabouleh, stoofpotje van spinazie en kikkererwten, groentenspiezen met tahinsaus en Za'Atarkruiden, Marokkaanse brics met olijven, zongedroogde tomaten en geitenkaas.

€ 47,00

Cadaqués

Een tapaschotel met zowel vegetarische tapas als tapas op basis van vlees en kip: houmous met kruidige groenten, tostada van zongedroogde tomaten, tostada met tapenade van zwarte olijven, pinchito de pollo, pinchito moruno, lamskoteletjes 'chimichurri' (2), gegrilde groentenspiezen (2), gebakken halloumi, pollo en Salsa 'Korma', Marokkaanse brics (2) met olijven en geitenkaas, slaatje van verse rode biet, rucola en crumble van pistachio's en oosterse Biryani Rice.

€ 54,00

Sevilla

Gemengde tapaschotel met vlees en kip: gegrilde kippenspiesjes, gegrilde lamsspiesjes, gemarineerde lamskoteletjes, patatas bravas met Aioli Picante, kippenblokjes in een kruidige tomatensaus, gehaktballetjes in amandelsaus, gegrilde zomergroenten, groene asperges met Salsa Romesco en Pimientos de Padrón.

€ 58,00

Plato mixto de pescado y marisco

Een vis - en zeevruchtenschotel om te delen met twee als hoofdgerecht of als fris voorgerecht voor drie of vier personen. Fritura de Boquerones (ansjovis), Corvina (stevige, sappige witte vis) y Dorada a la Plancha, Fritura de Calamares, Mejillones y Almejas en Salsa Verde, Scampi, Langoustines 'al vapor', Navajas (scheermessen) a la Plancha. Met een fris slaatje van kerstomaatjes, bieslook en schijfjes komkommer, gestoomde broccolini, Tzatziki, limoen-basilicummayonaise en Aioli Picante.

€ 54,00