— Onze gerechten —

Voorgerechten

Artisanale kaaskroketjes

met extra Parmezaan

€ 15,00

Artisanale garnaalkroketjes

met gefrituurde peterselie

€ 17,00

Hoofdgerechten

Vegetarisch torentje van couscous

met kruidige groentjes, gegratineerde geitenkaas en tomatencoulis

€ 22,00

Torentje van couscous

met kruidige groentjes, kippenlapjes, gegratineerde geitenkaas en tomatencoulis

€ 23,00

Corvina a la Plancha

filet van Corvina (stevige, sappige witte vis) op een 'ratatouille' van fijne groentjes, met rozemarijnpatatjes, een slaatje van rucola en zongedroogde tomaten, broccolini en rode tapenade

€ 27,00

Gambas a la Plancha

met een fris slaatje, rozemarijnpatatjes en Aioli Picante

€ 27,00

Solomillo de Ternera con Salsa a la Pimienta

Filet Mignon met peperroomsaus, verse frietjes, mayo en een fris slaatje

€ 28,00

Plato de Mariscos

zeevruchtenschotel met witte wijn, platte peterselie, look, gamba's, scampi, venusschelpen, mosselen, scheermessen en langoustine

€ 29,00

Zarzuela

gamba's, venusschelpen, mosselen, langoustine en verse seizoensvis in een licht kruidige tomatensaus

€ 29,00

Desserten

Dame Blanche

vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

€ 9,50

Frisse citroensorbet

overgoten met héérlijke Spaanse Cava

€ 9,50

Crema Catalana

de Spaanse versie van 'Crème Brûlée, met zeste van sinaasappel en kaneel

€ 9,70

Warme chocolademoelleux

met vanilleroomijs, caramelsaus en coulis van bosvruchten

€ 12,50