— Onze gerechten —
Voorgerechten
Artisanale kaaskroketjes
met extra Parmezaan
€ 16,00
Artisanale garnaalkroketjes
met gefrituurde peterselie
€ 18,00
Tabla Ibérica (voor 2 of 3 personen)
Spaanse aperitiefschotel om te delen. Met Lomo Ibérico, Jamón Serrano, Chorizo, Catalaanse Fuet, verschillende Spaanse kazen: Queso al Trufa, Queso de Oveja Puro, Queso Picante, Queso Ibérico. Pimientos de Padrón, Pan con Tomate en een fris slaatje van rucola, Pimientos de Piquillo, kerstomaatjes en pijnboompitjes.
€ 24,00
Onze suggestie
Pulpo a la Parilla
Gegrilde octopustentakel met gebakken patatjes, Zuid-Amerikaanse chimichurri-dressing, warme tomaatjes, groene asperges en venkel.
€ 31,00
Hoofdgerechten
Libanese wrap
met falafel, kruidige groentjes, houmous, romige geitenkaas en tahinsaus (met kip: € 22,00)
€ 18,50
Torentje van couscous
met kruidige groentjes, gegratineerde geitenkaas en tomatencoulis (met kip: € 22,00)
€ 18,50
Vegetarische Marokkaanse Tajine
met Griekse yoghurt en Naan brood.
€ 21,00
Dorade uit de oven
met huisgemaakte frieten en een fris slaatje.
€ 26,00
Gambas a la Plancha
gamba's (7 stuks 13/15) met grof zeezout, een fris slaatje en huisgemaakte frieten.
€ 27,00
Filet Mignon (250 gr)
met huisgemaakte frieten, peperroom of Béarnaise en een fris slaatje.
€ 28,00
Plato de Mariscos
zeevruchtenschotel met witte wijn, peterselie, look, gamba's, scampi, calamares, venusschelpen, mosselen, scheermessen, pulpo en langoustine.
€ 29,00
Zarzuela
traditionele Spaanse vis– en zeevruchtenschotel met gamba's, scampi, venusschelpen, mosselen, calamares, scheermessen en roodbaars in een licht kruidige tomatensaus.
€ 30,00
Pata Negra al Salsa Pedro Ximénez
Top varkenshaasje (Cerdo Ibérico de Bellota) met warme groenten, ambachtelijke kroketten en een saus op basis van zoete sherry en cognac.
€ 31,00
Ierse Rib - Eye (280 gr)
met huisgemaakte frieten en een fris slaatje. Sauzen: peperroom of eigen bereide Béarnaise.
€ 33,00
Desserten
Dame Blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
€ 9,50
Frisse citroensorbet
overgoten met héérlijke Spaanse Cava of Wodka
€ 9,50
Crema Catalana
de Spaanse versie van 'Crème Brûlée, met zeste van sinaasappel en kaneel
€ 10,00
Coupe roomijs
met verse aardbeien en bosvruchtencoulis
€ 12,00
Warme chocolademoelleux
met vanilleroomijs, caramelsaus en coulis van bosvruchten
€ 12,50