— Onze gerechten —

Voorgerechten

Artisanale kaaskroketjes

met extra Parmezaan

€ 16,00

Artisanale garnaalkroketjes

met gefrituurde peterselie

€ 18,00

Tabla Ibérica (voor 2 of 3 personen)

Spaanse aperitiefschotel om te delen. Met Lomo Ibérico, Jamón Serrano, Chorizo, Catalaanse Fuet, verschillende Spaanse kazen: Queso al Trufa, Queso de Oveja Puro, Queso Picante, Queso Ibérico. Pimientos de Padrón, Pan con Tomate en een fris slaatje van rucola, Pimientos de Piquillo, kerstomaatjes en pijnboompitjes. 

€ 24,00

Onze suggestie

Pulpo a la Parilla

Gegrilde octopustentakel met gebakken patatjes, Zuid-Amerikaanse chimichurri-dressing, warme tomaatjes, groene asperges en venkel.

€ 31,00

Hoofdgerechten

Libanese wrap

met falafel, kruidige groentjes, houmous, romige geitenkaas en tahinsaus (met kip: € 22,00)

€ 18,50

Torentje van couscous

met kruidige groentjes, gegratineerde geitenkaas en tomatencoulis (met kip: € 22,00)

€ 18,50

Vegetarische Marokkaanse Tajine

met Griekse yoghurt en Naan brood.

€ 21,00

Dorade uit de oven

met huisgemaakte frieten en een fris slaatje.

€ 26,00

Gambas a la Plancha

gamba's (7 stuks 13/15) met grof zeezout, een fris slaatje en huisgemaakte frieten.

€ 27,00

Filet Mignon (250 gr)

met huisgemaakte frieten, peperroom of Béarnaise en een fris slaatje.

€ 28,00

Plato de Mariscos

zeevruchtenschotel met witte wijn, peterselie, look, gamba's, scampi, calamares, venusschelpen, mosselen, scheermessen, pulpo en langoustine.

€ 29,00

Zarzuela

traditionele Spaanse vis– en zeevruchtenschotel met gamba's, scampi, venusschelpen, mosselen, calamares, scheermessen en roodbaars in een licht kruidige tomatensaus. 

€ 30,00

Pata Negra al Salsa Pedro Ximénez

Top varkenshaasje (Cerdo Ibérico de Bellota) met warme groenten, ambachtelijke kroketten en een saus op basis van zoete sherry en cognac.

€ 31,00

Ierse Rib - Eye (280 gr)

met huisgemaakte frieten en een fris slaatje. Sauzen: peperroom of eigen bereide Béarnaise.

€ 33,00

Desserten

Dame Blanche

vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

€ 9,50

Frisse citroensorbet

overgoten met héérlijke Spaanse Cava of Wodka

€ 9,50

Crema Catalana

de Spaanse versie van 'Crème Brûlée, met zeste van sinaasappel en kaneel

€ 10,00

Coupe roomijs

met verse aardbeien en bosvruchtencoulis

€ 12,00

Warme chocolademoelleux

met vanilleroomijs, caramelsaus en coulis van bosvruchten

€ 12,50